Web Analysis for protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl - protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl

Protestantse gemeente 's-Gravenpolder - Baarland (PKN)

Iedere zondagmorgen om 10.00 uur dienst in 's-Gravenpolder en Baarland. "Kerk zijn met liefde voor alle mensen". Van harte welkom, ook als ....

Last updated: 2017-05-15 17:15:05

protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl Information

Name protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl
Length : 47 characters
Subdivision of the domain protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl is top level domain
Character Set UTF-8
Programming Language PHP/5.6.30
Icon protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl
Sum of Loaded Time 3.374 Seconds
Loaded Speed Graph

protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl Technology Information

Web server Apache/2.2.31 (Unix)
Javascript library jquery
IP Address 81.169.145.149
Whois protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl

protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl Heading Content

H1 Heading   5

- Gemeente avond 2017

- woensdag 10 mei

- Aanvang: 19.30u. in "de Ontmoeting

- Oproep

- Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk?

H2 Heading   4

- Gemeentedag 2017

- Van harte welkom

- Nieuwsbrief familie Hazenoot

- ClaraThuis, palliatieve zorg op maat

H3 Heading   7

- Onze website is grondig vernieuwd! Met het oog op de toekomst hebben we de site in een nieuw jasje gestoken. We nodigen u/jou graag uit om een kijkje te nemen. Wanneer u/jij op- of aanmerkingen hebt, willen we dat natuurlijk graag weten. Mail dan naar de webmaster. We werken momenteel nog aan diverse onderdelen die binnenkort toegevoegd zullen worden. Dus houdt onze site in de gaten!

- Catechisaties, gespreksgroepen en thema-avonden helpen om ons geloof te verdiepen. We lezen samen de Bijbel met het oog op de vragen van onze tijd. We spreken over de vreugde en de moeite van het geloven in deze wereld. We bemoedigen elkaar en hebben oog voor het leven van onze medegelovige. Geen lid van onze gemeente? Misschien bent u onbekend met geloof en kerk, maar bent u geïnteresseerd. Misschien bent op zoek naar God. U bent van harte welkom. ‘s Zondags staan de deuren van de kerk ook voor u open. Heeft u zorgen of vragen, mag u altijd contact opnemen. En wilt meer weten van het geloof, doe eens mee in onze toerusting. We willen kerk-zijn met liefde voor alle mensen.

- Zaterdag 1 juli vanaf 16.00 uur

- Online kerkdienst

- Koffie inloop

- Kebene Children's Home

- 500 Jaar Reformatie op de Bevelanden op 19 augustus 2017

H4 Heading   16

- Agenda deze avond:

- 1) Opening door ds. D. Westerneng

- 2) Presentatie en bespreking jaarrekening van de kerk en verslag kascontrole

- 3) Presentatie en bespreking jaarrekening diaconie en verslag kascontrole

- 4) Rondvraag

- 5) Pauze

- 6) Enkele gedachten over 'geloof en dementie' (ds. Westerneng)

- 7) Eventuele vragen?

- 8) Sluiting

- In verband met gezondheidsproblemen hebben de heer en mevrouw Van Damme te kennen gegeven om met ingang van 1 maart 2017 de wekelijkse schoonmaak van de Maartenskerk te ’s-Gravenpolder niet meer te kunnen doen.   Wij zoeken daarom op zeer korte termijn een echtpaar of twee personen die gezamenlijk dit werk op zich willen gaan nemen.   Wanneer men het schoonmaakwerk met zijn tweeën doet is men ongeveer een uurtje per week bezig.   Voor nadere info en/of aanmelden kunt bij de heer M.C. van der Plasse terecht. 0113 - 316055

- Ook dit jaar willen we weer een gemeentedag organiseren t.b.v. het kindertehuis Kebene in Kenia. De afgelopen twee jaar was dat in de vorm van een fietspuzzeltocht en een gezellig samenzijn in de Ontmoeting. Dit jaar willen we vooral inzetten op het samenzijn. Op zaterdag 1 juli organiseren we, op een prachtige locatie net buiten ’s-Gravenpolder, een heuse BBQ voor alle gemeenteleden. Die middag zal de jeugd het seizoen samen afsluiten en ook met hen willen we dan aansluiten. Uiteraard zal er ook weer een haal en brengservice zijn voor gemeenteleden die daar gebruik van willen maken. De komende maanden zullen we u verder informeren over deze plannen. Houdt u de datum alvast vrij? Het belooft een prachtige middag te worden.

- Dagelijks woord

- VRIJWILLIGERS M/V VOOR MAALTIJDBEZORGING IN ‘s-GRAVENPOLDER   Het Vrijwilligershuis is dringend op zoek naar vrijwilligers, liefst woonachtig in ‘s-Gravenpolder, voor de bezorging van warme maaltijden in ‘s-Gravenpolder.   U bezorgt de maaltijden bij ouderen die (nog) zelfstandig wonen. U ziet blijde gezichten als u aan de deur komt. Onze cliënten geven aan hoezeer zij het op prijs stellen dat er mensen zijn die hen de maaltijd willen komen brengen. U werkt samen met collega’s zodat u eenmaal in de 5 tot 6 weken een week wordt ingezet. De maaltijden worden alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) bezorgd.   Natuurlijk staat er tegenover dit fijne vrijwilligerswerk een onkostenvergoeding. Ook hebben wij diverse verzekeringen voor onze vrijwilligers afgesloten. Bent u in het bezit van een auto en wilt u ca. 1 uur per dag van uw tijd besteden aan dit afwisselende vrijwilligerswerk, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

-   VrijwilligersHuis ’s-Gravenpolder, Ineke Schouwenaar, tel. 0113-311999

- Als kanker je raakt is er voor iedereen, die direct of indirect te maken heeft (gehad) met kanker. Het maakt voor ons geen verschil of degenen, die bij ons aankloppen gelovig zijn of niet.

H5 Heading   7

- Luister online naar onze kerkdienst of luister eerder opgenomen diensten terug.
- Ga naar Kerkdiensten
- Wij, vrijwilligers van de Protestantse Kerk, nodigen u uit!
- Eerstvolgende inloop op: woensdag 17 mei 2017
- Iedere 3e woensdag van de maand is tussen 9.30 – 11.30 uur de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee op een informele wijze samen te zijn. Lees meer... Zonder er de nadruk op te leggen, beogen deze ochtenden een verlevendiging van het contact tussen iedereen van álle leeftijden. Is men geen lid van onze gemeente, dan is men ook zéér van harte welkom! Dus kom ook even binnen voor jezelf, als ma of oma hier is, of als je even iemand wil begroeten. Stap binnen, een minuutje of zolang je wilt. Gezellig samenzijn, meeleven in vreugde en zorg beleven. Kunt u niet zelfstandig naar De Ontmoeting komen en wilt u thuis worden opgehaald en worden thuisgebracht? Neem dan contact op met Peter Scherbeijn: tel. 0113 - 31 15 64
- Kebene Children’s Home is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia. Het opvangtehuis is opgestart in 2007 en is  gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Momenteel vangen zij ruim 50 kinderen op. KEBENE voorziet in de basisbehoeften: gezondheidszorg, onderwijs, opvoeding,  recreatie, e.d.  Het doel is aan de kinderen een goede basis te geven en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving zodat zij de kans krijgen voor een onafhankelijk leven in de toekomst. Lees meer... KEBENE staat voor Kenya (KE), België (BE) en Nederland (NE).  De organisatie neemt verschillende initiatieven om financiële middelen bijeen te krijgen om dagelijks de basisbehoefte te kunnen aanschaffen. Er is veel geld nodig om deze kinderen te geven waar ze recht op hebben! Kebene Children’s Home is een initiatief van Arianne Dorst (Nederland) en Pasci Princen (België).  Hiermee willen ze een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een thuis geven waar zij de nodige liefde en zorg krijgen. Zij willen hen laten opgroeien in een omgeving die uitnodigt om zich te ontwikkelen tot jonge mensen die iets kunnen betekenen voor hun land. Onze kindernevendienst doneert hun jaarlijkse collecte opbrengst aan deze stichting. Ook zijn er diverse uitwisselingen gaande. Denk hierbij aan een videoboodschap of een lied. Lees meer op de website van  Kebene Children's Home.
- 500 Jaar Reformatie op de Bevelanden, Hoe het begon!

protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl Other Information

Total of Images

There are 25 images at protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl.

And Found 6 images to have alt attributes.

Frame 0
Flash 0
Total of character at protestantsegemeente-s-gravenpolder-baarland.nl 89148 characters
Keywords

These keywords have 0 characters and quantity is 0 keywords
Out link pkn-gravenpolder.nl | mailtowebmasterpkn-gravenpolder.nl | www.protestantsekerk.nl | kebene.com | www.hongerzeteenpunt.nl | clarathuis.nl | www.vrijwilligershuis.nl | www.alskankerjeraakt.nl | catchthemes.com |
HASH 0f269cd07c8cd1b0871c37958f3e0c98,84c1b3941811722532c91df5ad2067ba884fb40b